Inbjudan till webbinarium inom Elitprojektet - karriärövergångar

Inom ramen för Elitprojektet 2020-2023 bjuder SvFF in till ett webbinarium om karriäröverångar i elitfotboll. Idrottspsykologen Andreas Ivarsson föreläser med utgångspunkt från upplevelser förmedlade av spelare som för första gången tar steget ut i europeisk fotboll.
Webbinariet genomförs måndag 23 maj kl 19.00-2o.00. Anmälan senast 22 maj.

Bilden: Den 23 maj föreläser Andreas Ivarsson om karriärövergångar inom elitfotbollen.

Webbinariet riktar sig främst till dig som arbetar som ledare, tränare, fystränare eller fysterapeut för spelare på elitnivå.

Föreläsare

Andreas Ivarsson är docent i idrottspsykologi vid Halmstad Högskola. Han har inriktat sin forskning mot psykologiska aspekter inom idrott. Andreas är bland annat vetenskaplig rådgivare för Arsenal FC och verkar också som idrottspsykologisk rådgivare för det norska fotbollslandslaget för damer.