Saadieh dömer Asian Cup

Just nu pågår AFC Women's Asian Cup 2022 - det asiatiska mästerskapet i fotboll för damer - i Indien. Heba Saadieh, som är verksam som assisterande domare i OBOS Damallsvenskan, är på plats som en av de uttagna assisterande domarna i turneringen.

Bilden: Heba Saadieh vid en match mellan Rosengård och Hammarby ifjol. 

Heba Saadieh är assisterande domare i OBOS Damallsvenskan och representerar Palestina i internationella sammanhang. Och just nu är Saadieh uttagen som assisterande domare i det asiatiska mästerskapet som pågår i Indien.

I måndags var hon en del i domarteamet som dömde matchen mellan Japan och Vietnam, och imorgon torsdag väntar ny match mellan Japan och Sydkorea.

Vi på SvFF önskar Heba Saadieh stort lycka till i hennes roll som assisterande domare till morgondagens match och fortsättningen på turneringen.