Inbjudan till nätverksträff i fotbollsfysiologi

Inom ramen för Elitprojektet 2020-2023 bjuder SvFF in till nätverksträff i fotbollsfysiologi. På temat återhämtning inom elitfotboll genomförs ett webbinarium om kostens och sömnens betydelse för bättre välmående och prestation.
Webbinariet genomförs tisdag 7 december kl 18.45-21.00. Anmälan senast 6 december.

Anmälan är nu stängd.

Webbinariet riktar sig främst till dig som arbetar som ledare, tränare, fystränare eller fysterapeut för spelare på elitnivå.

Föreläsare

Stefan Pettersson
Legitimerad dietist med en medicine magister i klinisk nutrition. Han disputerade våren 2013 och arbetar som idrottsnutritionsrådgivare inom Sveriges Olympiska Kommitté och var rådgivare för damlandslaget inför OS 2021.

Peter Wejderman
Legitimerad fysioterapeut med inriktning idrottsmedicin/idrottsvetenskap. Föreläser om ”sömn och prestation” för företag, idrottsföreningar och studenter. Studerar masterprogrammet inom idrottsvetenskap.