Över 400 000 användare i Min Fotboll

För ett år sedan nådde svensk fotbolls officiella app Min Fotboll dåvarande milstolpen 200 000 användare. Ett år senare har antalet dubblats till över 400 000 användare.

Med nya livestreamingmöjligheter, större kommunikationsmöjligheter samt nya intäktsmöjligheterna för föreningar och lag har större möjligheterna öppnat sig i Min Fotboll för både följare och aktiva.

I och med att vissa restriktioner har släppt har barn- och ungdomsfotbollen fått börja spelas på många orter i Sverige. Vilket har gett en skjuts i användarantal på Min Fotboll.

- Det känns härligt att den svenska fotbollsrörelsens egna app fortsätter att växa i den här takten. Med appens funktioner innebär det inte bara möjligheter för oss som vill följa våra barns, vänners eller andra lag utan också att överskottet som kommer in strilar ner till föreningarna, säger Håkan Rossberg, ansvarig för Min Fotboll på SvFF.

Från och med 1 juni kommer dessutom resterande serieverksamhet att få börja spelas i stora delar av Sverige.

- Det ska bli väldigt spännande och intressant att se hur utvecklingen fortsätter för Min Fotboll nu när fotbollen öppnas upp. Ta bara helgens match mellan KF Velebit P07 mot IFK Göteborg P15 i Göteborg som lockade 485 besökare. En otrolig siffra men det är bara en av tusentals matcher som rapporteras i Min Fotboll varje helg, säger Rossberg och fortsätter:

- Det är glädjande att ännu fler föreningar och lag upptäcker nyttan och glädjen med att ha all fotboll samlad på ett ställe – allt ifrån resultat och tabeller, till interaktivitet,  livestreaming och highlights.

Varför använda Min Fotboll?

  • Ökad uppmärksamhet samt ökat intresse och engagemang för föreningens lag
  • Stärkt föreningsgemenskap
  • Nya intäktsmöjligheter
  • ETT ställe att kunna följa allt från händelserapportering, tabeller och kommande matcher till livesändningar och härliga videoklipp. Med ett förbättrat integritetsskydd – och med push-notiser
  • En ny kommunikationskanal