Uppskjutna riksläger för kullen födda 2006

Med anledning av de rådande omständigheterna gällande pandemin kommer de planerade rikslägren för pojkar och flickor födda 2006 att skjutas upp. De läger som skulle ha genomförts vecka 26 och 27 skjuts nu fram till vecka 30 respektive vecka 31.

– Det är såklart tråkigt att behöva skjuta upp verksamhet och kanske extra besvärligt för de berörda i det här fallet då de behöver ställa om och göra nya planer i semestertider. Men för spelarnas bästa och för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för alla medverkande är det helt nödvändigt, säger Claes Eriksson, chef för Landslag U21/pojk elit på SvFF.

– Nu ser vi fram mot att kunna genomföra de här aktiviteterna på ett smittsäkert sätt och att landslagsfotbollen kan komma igång för flickorna och pojkarna födda 2006.

Nya datum

  • Pojkar -06: 26-30 juli
  • Flickor -06: 1-5 augusti

Båda lägren kommer att genomföras på Bosön, Lidingö.