Tre svenska domarteam i VM-kvalet

Hela tre matcher i kommande omgång av kvalet till VM 2022 leds av svenska domare. Andreas Ekberg tar Cypern-Slovenien, Bojan Pandzic dömer Moldavien-Israel, och Mohammed Al-Hakim dömer Liechtenstein-Island.

Först ut är Andreas Ekbergs team med Cypern-Slovenien på tisdag 30/3, avspark 20.45 i Nicosia. Andreas Ekberg är huvuddomare, Mehmet Culum och Stefan Hallberg assisterande, samt fjärdedomare Kristoffer Karlsson.

Moldavien-Israel spelas i Chisinau på onsdag 31/3. Huvuddomare: Bojan Pandzic, assisterande Peter Alheim och Robin Wilde, fjärdedomare Kaspar Sjöberg.

Även Liechtenstein-Island spelas på onsdagen, avspark 20.45 i Vaduz. Mohammed Al-Hakim är huvuddomare, Fredrik Klyver och Mikael Hallin assisterande, Adam Ladeback fjärdedomare.

Samtliga VM-kvalmatcher kan ses på CMore.