Städa Sverige och tjäna pengar till lagkassan

Gör som Janne Andersson, Skogås-Trångsunds FF P06 och över 300 andra fotbollslag – var med och Städa Sverige!

I fjol städade 319 fotbollslag sin närmiljö och tjänade tusentals kronor vardera på kuppen. Pengar som gått till allt från bollar till avgifter för läger. Detta genom medverkan i idrottens miljöorganisation Städa Sveriges miljöprojekt.

Skogås-Trångsunds FF P06 städade Sverige några timmar i maj i fjol och fick städtaktiken av självaste förbundskapten Janne Andersson. Städningen var en del av Klara, färdiga, städa! – ett projekt som ICA Stiftelsen och Städa Sverige står bakom.

Nu är ansökan till årets omgång öppen. Är ni en ICA-sponsrad förening kan ni anmäla intresse på Städa Sveriges hemsida redan i dag för er chans att tjäna minst 5 000 kronor till lagkassan!

Sista dag för ansökan till vårens städomgång i Klara, färdiga, städa! är måndagen 15 mars.