Svenskt team i Chelsea-Atlético Madrid

Huvuddomare Tess Olofsson med team dömer morgondagens Champions League-match mellan Chelsea FC och Atlético Madrid. Matchen är den första av två i åttondelsfinalerna av turneringen, där finalmatchen spelas på Gamla Ullevi i Göteborg den 16 maj.

Klockan 20.00 imorgon onsdag sparkas åttondelsfinalen mellan Chelesa och Atlético Madrid igång. I lagen finns fyra svenskar: Zećira Mušović, Magdalena Eriksson och Jonna Andersson i Chelsea, samt Hedvig Lindahl i Atlético Madrid.

Men på arenan kommer även fyra andra svenskar spela huvudroller i matchen då svenskt domarteam fått möjlighet att döma den på förhand hetaste åttondelsfinalen i turneringen.

Tess Olofsson är huvuddomare och har till sin hjälp assisterande domarna Josefin Aronsson och Emelie Elfstrand. Som fjärdedomare finns också Lovisa Johansson på plats.