Link

Svensk domartrio i finalspelet

Det är inget svenskt klubblag med i finalspelet av damernas Champions League men när UEFA nominerade domarna är Tess Olofsson och Sara Persson två av de tio. Sverige är enda nation att bidra med två domare! De två får även sällskap av en tredje svenska då Camilla Stendahl tillhör de nominerade assisterande.

Bilden: Tess Olofsson (t v) och Sara Persson, reser till Baskien för slutspelsmatcherna.

Utöver Tess och Sara så är även assisterande domaren Camilla Stendahl uttagen till finalspelet som avgörs i Bilbao och San Sebastian 21-30 augusti. Det är UEFA:s domarkommitté som stått för uttagningarna.

Nybergs team dömer Youth League

I det pågående UEFA Youth League-slutspelet i Schweiz dömer ikväll Glenn Nyberg kvartsfinalmötet Dinamo Zagreb-Benfica. Glenn assisteras av Mahbod Beigi och Andreas Söderkvist och Mohammed Al-Hakim är fjärdedomare.