Link

Svenskorna dömer första kvartsfinalen

Ikväll inleds slutspelet i UEFA Women's Champions League 2019/20 och svenska domartrion på plats har tilldelats uppgiften att döma mötet mellan Glasgow City och Wolfsburg. Tess Olofsson dömer, Camilla Stendahl är en av de assisterande och Sara Persson är fjärdedomare.

Bilden: Tess Olofsson dömer första matchen i slutspelet klockan 18 ikväll.

Kvällens avsparkstid är 18.00. Samtidigt som Glasgow-Wolfsburg möts på Anoeta i San Sebastian sparkar Atlético Madrid och Barcelona igång på San Mamés i Bilbao. Segrarna i kvällens matcher kommer att ställas mot varandra i semifinal kommande tisdag.

Fridolina Rolfö ingår i Wolfsburgs trupp. Tyskorna spelar ikväll sin första tävlingsmatch på den nya säsongen - Bundesliga har säsongspremiär 4 september.

Det svenska domarteamet i San Sebastian kompletteras av italienska assisterande domaren Fransesca Di Monte.