Link

Podd: Nytt avsnitt tillgängligt

Nu finns ett nytt avsnitt av podden Svensk fotboll tillgängligt . I avsnittet hör du damlandslagets psykologiske rådgivare, Rasmus Wallin Tornberg, ta upp viktiga frågor om att se, prata och höra varandra för att stärka sig själv och laget. Avsnittet "Varför har han som alltid snackar tystnat?" finns att lyssna på i alla stora poddkanaler.

Är en spelare som vanligtvis pratar mycket plötsligt tyst? Är den i laget med högst närvaro plötsligt borta utan förklaring?

Att våga fråga och hålla igång samtalet inom laget gör det ofta lättare för spelare att prata om det egna måendet. Det menar Rasmus Wallin Tornberg, idrottspsykologisk rådgivare i damlandslaget. Han menar att ledare som är lyhörda och beredda på att lyssna, kan göra en ännu större insats såväl på som utanför planen.