Link

Tjäna pengar

Vi samlar tips och idéer för hur ni som förening kan utveckla och underlätta ert arbete. Temat "tjäna pengar" syftar till att hitta intäkter till klubb- och lagkassorna.

Klubbkakan från Mondelez

Mondelez, officiell leverantör till svensk fotboll, har tagit fram ”Klubbkakan” och ”Laget i ditt hjärta”-asken som en möjlighet för att hjälpa föreningarna att tjäna extra pengar. Både kakan och asken skräddarsys till just din förening.

Över 100 klubbar har redan hakat på. Varför inte låta medlemmar sälja Klubbkakan för att tjäna extra pengar till föreningen?

Kiosken 2.0

Kiosken 2.0 handlar om att skapa ännu bättre möjligheter för en verksamhet som är så viktig. Det din förening säljer i kiosken gör besöket på arenan ännu trevligare för publiken – och bidrar med viktiga intäkter till föreningen. Det som ingår är bland annat en personlig kontaktperson utbildning och rådgivning , enkel webshop för er förening och förhandlade priser på allt ni kan behöva i kiosken – från en och samma leverantör.

Läs mer om paketen som tagits fram för Kiosken 2.0, och ta del av information och tips som hjälper dig att hitta nya kioskmöjligheter för din förening.

Kiosken 2.0 är ett samarbete mellan JDE, utvalda grossister och SvFF.

Kod i kork - Coca Cola

2019 års kod i kork-tävling är avslutad och totalt får Sveriges fotbollsföreningar dela på 158 758 kr där Forsby FF i Västmanland FF vann och samlade in total 34 090 korkar vilket ger 34 090 kr till kassan!