Link

Spara pengar

Föreningshjälpen samlar tips och idéer för hur svenska fotbollsföreningar kan utveckla och underlätta sitt arbete. Temat "spara pengar" syftar till att hitta intäkter till klubb- och lagkassorna.

Rabatt på SJ:s tågresor

Ska du boka resa med ditt fotbollslag, eller kanske ta tåget till nästa Futsalmatch? Då har du hittat rätt! Med SJ Idrottsresan får alla föreningar som är anslutna till Riksidrottsförbundet rabatt på tågresor de gör inom idrotten.

Energiinitiativet med Rexel

Tillsammans med Rexel Sverige AB, officiell energipartner till svensk fotboll, har SvFF initierat Energiinitiativet. Målsättningen är att reducera energiförbrukning och kostnader för fotbollens föreningsägda anläggningar och därmed frigöra mer resurser för barn- och ungdomsverksamheten.

Vinn färg från Teknos 

Som officiell partner till Svenska Fotbollförbundet vill vi på Teknos Sverige bidra till att hela fotbollssverige utvecklas på lokal nivå. Som färgleverantör gör vi det genom en tävling vi kallar Guldpenseln där priset såklart är färg, så att ni kan få det snyggt och nymålat på era anläggningar. Ni kan nominera er själva till detta pris på Teknos hemsida. Teknos utser också ”Matchens färgstarkaste spelare” under herrarnas och damernas största landslagsmatcher. Var med och rösta på @teknossverige. De spelare som vinner titeln får skänka ett bidrag på 2500 kronor till valfri klubb.